Základy pohanství - jeho hodnoty a rituální praxe v sobotu 2.12.217

Publikováno: 27.11.2017

Srdečně vás zveme na další Czech Spirit Live tentokrát s Lucií Kloboučkovou

Jmenuji se Lucie Kloboučková, známá pod přezdívkou Luned. Narodila jsem se v Ostrově, ale většinu života jsem strávila v Kadani.Už odjakživa však můj život naplňovalo umění. Věnuji se aktivně zpívání sólo i v kapele LunedBand, skládám nové písně s pohanskou tématikou, ale i z každodenního života. Má tvorba tedy sahá od pop-rocku, přes pohanský folk až k jazzu a swingu. Kromě hudby se sice teprve krátce, ale za to vášnivě věnuji orientálnímu tanci, který mi pomáhá prožívat a zdůrazňovat ženské aspekty v celé své kráse. Když tančím, jsem o to šťastnější. 

Máte blízko k přírodě, Matce Zemi a ctíte ji? S Lund si povíme o tom, co je to pohanství, jaké může být a jaké jsou jeho hodnoty. V souvislosti s tím si povíme také něco málo o rituální praxi a oslavách svátků Kola roku. Nebude chybět ani malá praktická ukázka ve formě malého rituálku i s rekvizitami.

Nebude také chybět astrologická předpověď s Robertem Policarem a meditace s Kateřinou Kocanovou.

V druhé části večera bude hrát na hudební nástroje (pokud nějaký máš, vezmi si ho s sebou). 

V třetí části večera budeme společně sdílet jak zážitky a prožitky, tak také něco dobrého k jídlu. Vezmi tedy něco dobrého na společný stůl.

Vstupné je dobrovolné.

Večer začíná v  sobotu 2.12. v 18:00 v čajovně Dharmasala na Karlínském náměstí (Peckova 15)

Těšíme se na tebe 

Tým Czech Spirit